TUI promoverer Anfi timeshare for 1000 €!

Timesharehjelpen er blevet gjort opmærksom på, at en af ​​de største rejsearrangører TUI har annonceret ferie uger på Anfi Club Emerald for 1000 € per person per uge, i en 1 rums deluxe lejlighed som inkluderede fly, transfers og morgenmad. Når man tænker på at medlemmerne betaler titusindvis af € for deres flydende uger, sammen med den årlige vedligeholdelsesafgift, samtidig med at vi konstant hører at der ikke er noget ledigt, får mig til at undre mig over, hvad der egentlig foregår inden Anfi koncernen?


Dette er ikke kun et problem hos Anfi del Mar. Vi har hørt fra mange timeshare-ejere, at de alt for ofte har problemer med at bestille, mens de ser deres egne feriesteder bliver annonceret på de forskellige bookingwebsites. Er det rimeligt, at disse mennesker betaler titusindevis af € for et produkt, de får at vide, er eksklusivt og kun for medlemmer, for at finde ud af at de i mange tilfælde kan bestille billigere end hvad de betaler i vedligeholdelsesafgift uden at have været nødt til at betale den oprindelige købspris.


I en anden tvist blev internetportalen Mindtimeshare som tidligere blev styret af den nu miskrediterede Alberto Garcia, og som blev finansieret af RDO ( Resorts Development Organization), netop offentliggjort, hvad der kun kan betegnes som en overtrædelse fra deres tidligere kasserer.Det drejer sig om likvidationen af Enduria Travel, også kendt som Travel Shop baseret på Gran Canaria, som også var tilknyttede medlemmer af RDO. I deres artikel forklarede mindtimeshare, at de rent faktisk udtrykte bekymringer over RDO og dette selskab, men RDO accepterede stadig deres medlemskab. Det er utroligt at se hvordan tingene har ændret sig siden lov 42/98 trådte i kraft


I dag er det hvad alle kalder Black Friday , men starten af ​​ugen var for Anfi del Mar, nærmere BLACK MONDAY !


Canarian Legal Alliance modtog på en enkel dag 12 , ja 12 afgørelser mod Anfi til fordel for deres kunder, med over 900.000 € tilkendt, og alle kontrakterne blev erklæret for ugyldige. De modtog også en anden afgørelse fra Landsretten i Santa Cruz på Tenerife mod Silverpoint Vacations. I dette år har CLA sikret over 11 millioner euro til deres kunder for deres timesharekrav.


Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon