Tror du at du har et gyldigt krav, men du mangler dokumenterne fra resortet?En del af vores læsere, der læste vores artikel "Ejer du timeshare i Spanien? Så er det tid til at kræve dine penge tilbage!


https://www.timesharehjelpen.com/blog/ejer-du-timeshare-i-spanien-s%C3%A5-er-det-tid-til-at-kr%C3%A6ve-dine-penge-tilbagebetalt


indså, at de faktisk var kvalificerede til et krav, men var bekymrede, fordi de ikke havde de oprindelige købsaftaler for deres timeshare.


Hvis du overvejer at starte et timeshare-krav, er det nødvendigt at have så meget dokumentation vedrørende timesharekøbet som overhovedet muligt.


Dokumentationen indeholder væsentlige oplysninger, som f.eks. Kontraktens styrende jurisdiktion og detaljerne fra salgsselskabet.


Uden disse oplysninger ville det ikke være muligt at bekræfte i hvilket land retssagen kunne indledes og mod hvem retssagen skulle anligges.


Vi har hørt fra adskillige timeshareejere, at når de kontakter deres resort for at anmode om kopier af deres købsaftaler, er resortet ikke villig til at udlevere dem. BEMÆRK, AT DET IKKE ER LOVLIGT AT NÆGTE DETTE!I henhold til databeskyttelsesloven som trådte i kraft i maj 2018 er de forpligtet til at give dig de oplysninger, de har om dig, og dette er gældende for alle EU-lande som hver i ser har deres egne databeskyttelseslovgivninger for at give forbrugerne ret til at få adgang til de oplysninger, som virksomhederne har om dem. Se loven i link under:


https://www.boe.es/eli/es/lo/2018/12/05/3/dof/spa/pdf


For Timeshare Resort i Spanien er den statslige databeskyttelsesmyndighed, det spanske databeskyttelsesagentur (Agencia Española Proteccion Datos), så hvis dit timeshare Resort nægter at samarbejde med dig, kan du skrive til AEPD ( wwww.aepd.es )


Britiske selskaber er ofte ansvarlige for kontrakter signeret med timeshare resorts. Databeskyttelsesloven 2018 ville også skulle anvendes her hvis din kontrakt skulle være signeret med en af disse, og du kan derfor på samme måde, anmode om at få tilgang til dine personlige oplysninger.


Anmodningen om dine personlige oplysninger kaldes (Data Subject Access Request) eller DSAR.


Skriv blot et brev til den virksomhed, hvorfra du vil have de personlige data, og nævn, at du gør dette i henhold til databeskyttelsesloven 2018.


Bemærk venligst, at en anmodning om oplysninger i henhold til databeskyttelsesloven 2018 skal besvares inden for 30 dage og er gratis.


DSAR kan også bruges til britiske banker, når du anmoder om udsagn eller betalingsoplysninger, som du ikke længere har af.


Hvis du har brug for hjælp til dette, så lad os vide, og vi skal hjælpe dig med at formulere brevet.


Lad ikke din mulighed for at kræve dine tilbage passere, bare fordi du ikke har dine dokumenter!Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon