Toni Muldoon: Snyder de uskyldige.
Denne artikel involvere mig personligt. Det begyndte alt sammen for omkring 15 år siden, da jeg først flyttede til Spanien. Ligesom mange andre udlændinge, der starter et nyt liv i Spanien, bruges de første par uger som ferie, for at lære dine nye omgivelser at kende og møde nye mennesker. Men et job er jo nødvendigt, så jeg begyndte at søge.


Et råd, jeg fik, var at se på aviser henvist til udlændinge, da der ofte blev tilbudt ledige jobstillinger. Bevæbnet med pen og papir startede min jagt på et job, og inden længe kom jeg i kontakt med et kontor i Torremolinos som søgte telefonsælgere. Damen spurgte hvornår jeg kunne komme til et interview og eftersom jeg allerede var i byen svarede jeg med det samme.


Jeg skulle møde hende ved hovedindgangen til banegården, og efter introduktioneb tog vi over til kontoret, som var placeret i en af ​​sidegaderne. Hun forklarede om jobbet og spurgte, hvilken erfaring jeg havde, og tilbød mig jobbet.


Der var ingen grundløn og jobbet var udelukkende kommissionsbaseret, men jeg var sikker på, at jeg ville begynde at tjene penge ret hurtigt. Ikke kun pga at Kommissionen var meget høj. Der var også daglige bonusser for at lukke en aftale.


Selskabet hed Platinium Properties, det var et videresalgsselskab af timeshare. På dette tidspunkt havde jeg ingen kendskab til timeshare. Jeg blev sat sammen med en af de erfarne medarbejdere og lyttede til ham, det hele virkede meget let. Jeg blev fortalt om en butik, de havde i Fuengirola, som var ligesom en ejendomsmægler, og jo den eksisterede faktisk. I vinduerne og på skilte inde i lokalet var der timeshare til salg. Jeg begyndte at arbejde dagen efter.Jeg blev tildelt et bord og forsynet med papirark med navne og telefonnumre og begyndte at ringe. I starten var det ikke så let, men tilliden voksede hurtigt, og efter mange opkald begyndte jeg at opbygge en liste over kunder som var interesseret i at sælge deres timeshare.


Efter få uger blev vi alle fortalt, at lejemålet desværre var blevet afsluttet og kontoret skulle overføres til Fuengirola, mens det nye blev etableret. Tilbage til Torremolinos et par uger senere befandt vi os i et nyt og mere rummeligt kontor lige ved hovedvejen.


Jeg husker min første "deal". Det var en prokurator, der ejede to uger og havde besluttet at sælge, da han ikke længere brugte dem. Papirer og kontrakter blev faxet til ham og behørigt sendt tilbage underskrevet, sammen med hans kreditkortdetaljer. Jeg ville få en god kommision i slutningen af ​​ugen. Den følgende dag blev jeg præsenteret med min bonus, som var 10.000 pesetas, omkring 70 €. Ikke en dårlig start på dagen. Husk nu på, at du dengang, kunne spise ud og tage en god drink til mindre end 1000 pesetas. Min tillid voksede og det gjorde min løn også.


Konceptet var enkelt. Vi skulle finde ud af om personen nogensinde havde overvejet at sælge deres timeshare? Vi spurgte, hvor de ejede, hvor meget de betalte for det og hvad vedligeholdelsesafgifterne var per år. . Vi forklarede, at deres timeshare ville blive sat til salg i vores butik og placeret på firmaets hjemmeside, som jeg senere fandt ud af, faktisk ikke eksisterede.


På kontoret havde vores skriveborde ingen computere, og telefonen var en standard med et håndsæt. Tekonolgien va bestemt ikke som den er idag. Vi blev udstyret med to kataloger, et til Interval International og et andet til RCI. Det var fra disse, at vi fandt ud af, hvor feriestederne var placeret, hvordan de så ud og hvilke faciliteter de havde. Bevæbnet med disse oplysninger og detaljer, gav vi dem en pris, som skulle være det det kostede at få den sat til salg på gensalgsmarkedet. Vi ville forklare, at ved at betale en højere pris kunne vi sælge det til den pris, de gerne vil have. Husk, at de havde fået at vide, at deres timeshare ville øge i værdi, da de købte det, fordi de "investerede i ejendom". Dybest set spillede vi på deres grådighed.


Prisen, vi opkrævede for at sætte deres timeshare til salg, var op til os, men et beløb omkring 1500 var normen. Det blev forklaret, at det var et depositum der ville blive refunderet, når timesharen blev solgt, eller hvis vi ikke kunne sælge den inden for kontraktens varighed, hvilket var et år.


Omkring seks måneder efter jeg startede blev vi fortalt, at vi ikke længere arbejdede for Platinum Properties. Det var blevet lukket og et nyt firma blev dannet. Det var på dette tidspunkt at jeg begyndte at fatte mistanke og indse at jeg var med i en bedragerisk organisation. Jeg forlod kontoret den eftermiddag og kom aldrig tilbage, ikke engang for at afhente min kommission. Senere fandt jeg ud af, at jeg havde arbejdet for den berygtede Toni Muldoon.


Ikke alene havde denne fyr svindlet sig til millioner fra intetanende timeshare- ejere. Han havde også snydt intetandende folk som mig selv.

Jeg fandt gudskelov hurtigt et nyt arbejde, og i det mindste havde jeg nu en ærlig dags arbejde og følte mig meget bedre tilpas. I løbet af de næste par måneder stødte jeg på adskillige af de ansatte, og fik af vide, at de fleste også var stoppet, idet de kom til samme konklusion.


Toni Muldoon fortsatte sine bedrifter, og etablerede et selskab som kontaktede dem, han allerede havde svindlet tidligere. Dette firma lovede, at de kunne få deres penge tilbage fra Platinum Properties eller en af ​​de andre virksomheder, som Toni Muldoon havde oprettet. Der var selvfølgelig et upfront gebyr involveret, og kunden hørte aldrig fra dem igen.


I 2011 blev Toni Muldoon endelig anholdt af de spanske myndigheder og fængslet. Han blev også dømt til at betale omkring 440.000 € tilbage.


Derefter begyndte han flere operationer i Storbritannien, hvor han etablerede forskellige virksomheder, hvoraf den ene bl.a. var et eskorteagentur. Igennem dette pågreb myndighederne ham igen og han blev igen fængslet, men er tilsyneladende blevet prøveløsladt.Toni Muldoons Villa i Mijas

På billedet ses Toni Muldoons Villa i Mijas.Her er en liste over de virksomheder, han igennem tiderne har haft:


United Vacation Sales SL

Platinum Egenskaber

Pike Resort Sales SL

Trend Properties

AH TRS Myls Services

Gastro RO SL

Global Communication International SC

Lejlighed Salg i udlandet

Koncernejendomme SL

MC & S Services

Fidus Consult SL

Ferieejendomme Investeringer

Celsius EM SC

Spanish Resales Ltd

Conectese SL

Overførsler Komplet

Sunstream Realty

Costamil SL


Hans forretning blev model for alle de andre falske videresalgsvirksomheder, der opstod i løbet af de næste par år. Endnu en gang er det et problem, som industrien selv har skabt. De sælger timeshare som en investering og låser folk i kontrakter, de ikke kan komme ud af, så folk som Toni Muldoon kan tjene styrtende på desperate ejere som bare vil ud.


For mere dybtgående historier i hans eskapader følg nedenstående links, de er interessant læsning:


http://www.thisismoney.co.uk/money/article-1387056/Timeshare-crookToni-Muldoon-pleads-guilty.html


http://www.bbc.com/news/uk-england-suffolk-22870406


http://www.bbc.com/news/uk-england-suffolk-30554942


http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/bogus-dating-agency-gang-finally-2060931


Toni Muldoon er kun en på en lang liste over mennesker, der har snydt timeshare- ejere gennem årene. Desværre er han ikke den sidste. Hvis du har været i kontakt med et firma, der tilbyder at sælge din timeshare, vil Timesharehjelpen gerne høre fra dig. Vi hjælper dig med at undersøge virksomheden og rådgive dig i overensstemmelse hermed. Timesharehjelpen eksisterer for at hjælpe dig med at finde sandheden. Sammen står vi stærkere.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon