Timesharesælgere hvordan slipper du væk?


Timeshare udviklerne indså, at de kunne tjene hurtige penge ved at sælge enheder på hoteller eller i fast ejendom som timeshare til intetanende rejsende - og derfor er du nødt til at vide, hvordan du kan undgå aggressivt og manipulerende salg af timeshare, som er spild af din tid og som kan sætte dig i en potentiel finansiel risiko.


Jeg tror at noget af det sidste man tænker på når man er på ferie er at købe ejendom. Disse ”hajer” har kun et formål, og det er at få dig overtalt til at købe en timeshare andel.


”Hajerne” kan tilbyde dig hvad som helst lige fra kontant betalinger til gratis flyvninger, gratis overnatninger, gratis ture og mange andre "gratis" gaver.

”Hajerne” er trænet til at være vedholdende og håndtere modstand, og derfor kand et være meget svært, hvis ikke umuligt at slippe fra dem igen.


I det følgende skal vil jeg give dig nogle basis værktøjer for at slippe væk med skinnet ( og dine penge) i behold fra en timesharepræsentation.


Find ud af, hvem du har at gøre med. Sælgere bruger ofte taktikker og terminologier fra forskellige "timeshare præsentationer" såsom opdagelseture, gaver, speciele kampagnetilbud m.m. Hvis nogen tilbyder dig noget gratis så spørg først om han eller hun er sælger, og hvis ordet ejendom er involveret skal du vær mistænksom og opmærksom!


Get in - get out. OK, så du kunne alligevel ikke modstå deres lokkende tilbud, og de lovede at det ville være en kort præsentation på ca. En time som vil være det hele værd. Hold dig til den lovede tidsramme og sæt alarmen på dit ur eller smartphone. Femten minutter før timeshare præsentationen er planlagt at afslutte, giver du dem en advarsel om, at du vil forlade præsentationen.


Giv så lidt personlige oplysninger som muligt. Giv ikke timeshare-sælgere dit telefonnummer eller din vigtigste e-mail-adresse. Hvis de insisterer, skal du angive falske oplysninger.


Giv under ingen omstændigheder dine kreditkortoplysninger til nogen under til en timesharepræsentation.


Underskriv ikke noget. Når du signere en aftale, er du juridisk forpligtet til at opfylde betingelserne i kontrakten. Hvis du er interesseret i ejendommen, så bed om at få lov til at tage en usigneret kopi af aftalen med hvem, for at få den gennemgået af en advokat.


Hvis sælger siger at det er et ”her og nu” tilbud som kun gælder idag, er det sikkert for godt til at være sandt, og du skla være meget mistænksom og opmærksom.


Bare sig nej. Du skal ikke sige "vi vil tænke over det", bare sig nej tak. Det værste du kan gøre er at få en sælger til at tro at du er interesseret hvis du i virkeligehden ikke er. Han eller hun kan blive meget insisterende og pågående.


Vær villig til at være uhøflig. Det er ikke i alle menneskers natur at sige "nej ... Jeg ønsker ikke dette produkt... Jeg er ikke interesseret." Du taler ikke med din bedsteforældre eller et medlem af et kirkesamfund. Du har med en super dygtig sælger at gøre. Hvis de presser dig, skal du presse tilbage. De er trænet til at være vedholdende og til at håndtere afvisning.


Du kan ikke holdes tilbage mod din vilje. Hvis du forlader præsentationen, vil du sikkert miste den "gave", som du blev lovet, og det er muligt at du selv må være ansvarlig for din egen transport tilbage til hotellet. Men så er du i det mindste sluppet billigt.


Ring til politiet. Hvis nogen forsøger at blokere udgangen eller nægte dig at gå, så skal du ringe til politiet med det samme. (Hvis du beder om at tale med en leder eller supervisor, er det ikke løsningen, da denne person normalt er en af de ledende sælger, som blot er endnu bedre end den første sælger.
5 gode råd:


Vis evne til at modstå pressende og aggressivt salg.

Vær klar være uhøflig, om nødvendigt

Underskriv ingenting med det samme

Lær at modstå et "for godt til at være sandt" tilbud

Forlad stedet hvis du føler dig presset


Hvis du har oplevet og kan genkende dig selv i denne artikel hører vi gerne fra dig.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon