Timeshareresorts, ekslusivitet eller dobbeltvirksomhed?

Efter at have brugt tid på at læse en del indslag i forskellige forums, virker det som om at, at mange timeshare-ejere ikke er tilfredse med det faktum, at ikke-ejere er i stand til at booke deres ferie på ekslusive timeshare resorts som kun burde være for medlemmer.
Mange af disse hjemmesider havde direkte booking tilgang til resorterne som til og med tilbyder ganske betydelige rabatter.ultaterne. Alle sammen kom op med forskellige booking sites som for eksempel:


Booking.com; ebookers.com; trivago.com; villas.com; medresorts.net og tripadvisor.com.


Mange af disse hjemmeside har direkte booking tilgang til resorterne, og de tilbyder til og med betydelige rabatter.


Blev timeshare oprindeligt ikke solgt som eksklusive medlemskaber, hvor kun ejere kunne bruge resorterne og dennes faciliteter? Ved at søge på datoer for tilgængelighed og pris kom det som lidt af et chok, da priserne i mange tilfælde var mindre pr. uge end hvad mange ejere betaler i de årlige vedligeholdelsesafgifter. Jeg ved at hvis jeg var ejer, ville jeg ikke være glad for at se dette, specielt når man tænker på at de fleste har betalt tusinder af € bare for at få lov til at blive medlem.


Spørgsmålet er nu, om dette faktisk er lovligt eller etisk korrekt at gøre?


Jeg mener at denne form for dobbeltvirksomheder såsom, hotel & timeshare resort ikke burde være tilladt. Det burde da ikke være muligt for en ikke ejer at få de samme rettigheder som en ejer der har betalt i dyre domme.


Er dette mon på baggrund af det faldende antal, der ønsker at eje timeshare, eller er resorterne bare blevet grådige? Mange mennesker, der ejer point eller flydende uger, har fortalt mig, at det er svært, hvis ikke umuligt at reservere deres ferie på de resorts, de ønsker. Er det på grund af disse lejere? Resorterne får fra den ene side vedligeholdelsesafgifter og fra den anden side en ekstra indtægt i form af udlejning. Ikke en dårlig forretning for timeshareudvilkerene!
Takket være internettets og dets uanede muligheder er timeshare blevet en temmelig dyr fornøjelse. De gode gamle dage, hvor salgspersonalet på resorterene i det mindste kunne garantere dig en bestemt standard er borte. Man er heller ikke længere tvunget til at bruge det lokale rejsebureau som var dyrt og anstændigt hvis man ville sikre sin næste ferie.


Generer det dig at ikke-ejere kan gøre brug af de samme resorts og faciliteter som dig selv, så vil vi gerne høre fra dig.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon