Timeshareejere er rasende - Vi får ikke booket vores uger!

Året er lige startet, vedligeholdelsesafgiften er blevet betalt, og klagerne fra Anfi- medlemmerne er allerede igang på diverse diskussionsfora. Hvad er alle disse klager om?

Meget enkelt, tilgængelighed.


For dem med flydende uger ser det ud til at de ikke har den lovede fleksibilitet i forbindelse med at bestille de ferier, de ønsker, selvom de booker mindst 10 måneder i forvejen. Det får mig til at spekulere på, hvad de egentlig har betalt for!


En person har udtalt, at de har "forsøgt at bestille 2 uger i oktober, november og december, intet til rådighed, fuldt booket".


En anden kommentar siger faktisk alt.


"Hvad er meningen med at have en uge hos Anfi, når du ikke kan bestille noget da alt allerede er booket?"


En anden ejer har haft det samme problem, siden de skiftede fra en fast uge til det flydende system. De er nu så trætte, at de ikke får det de vil have, så de vil ud.


Så hvad er problemet? Hvorfor kan disse mennesker ikke få de ønskede datoer?

Ganske enkelt er du som ejer af flydende uger og point systemer ikke beretiget til noget som helst medmindre der er noget tilgængeligt. Ved det flydende system kan du bytte din uge til en anden ved at bruge det interne udvekslingssystem eller endda bruge et af de store udvekslingsselskaber som RCI, Interval International eller Dial an exchange.
Resorterne kan kun sælge 51 uger i hver lejlighed, så der er lagt et loft på antallet af ejere / medlemmer, men med de flydende uger og point systemer bliver du medlem af en ferie klub, med et ubegrænset antal medlemmer eller flere medlemmer end lejligheder og uger til rådighed. Derfor ingen tilgængelighed.


Dette er hovedårsagen til, at Højesteret i Madrid har fastslået, at disse systemer med flydende uger og point er ulovlige, fordi der er intet objekt eller garanti for at få det, du har betalt eller blevet lovet. Men du er stadig forpligtet til at betale vedligeholdsafgifter hvert år!


Under ses nogle af de kommentarer, der er gjort på offentlige fora, så man kan kun spørge sig selv, hvordan klagerne ser ud i de lukkede grupper?


https://www.facebook.com/search/top/?q=anfi%20del%20mar%20public%20group

https://www.facebook.com/groups/2366863977/permalink/10155571590663978/

https://www.facebook.com/groups/2366863977/permalink/10155573707503978/


Har du haft problemer som dette, uanset om du ejer på Anfi eller på et andet resort, der bruger de flydende uger eller pointsystemer, så vil Timesharehjelpen gerne høre fra dig.


Hvis du har brug for oplysninger eller råd om nogen af ​​de offentliggjorte artikler, så kontakt Timesharehjelpen, og vi vil pege dig i den rigtige retning.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon