Timeshare krav - hvad er dine rettigheder?


Svig og andre lovbrud, i forbindelse med kontraktsignering af Timeshare-produkter i Spanien, er mere end almindelige.


Indtil den 15/01/2015 var der ikke meget man som Europæisk forbruger kunne stille op med en uønsket timeshare. Dette ændrede sig dog efter et Kanarisk advokatkontor med base i Arguineguin modtog en afgørelse fra Højesteret i Madrid der

skulle ændre industrien for altid!


I afgørelsen fra Højesteret dateret 15/01/2015 blev det fastslået i henhold til timesharelov 42/98, at Timeshare kontrakter skal erklæres for radikalt ugyldige hvis de indeholder et eller flere af følgende kriterier:


1.- Ubegrænset tid / evighed / eller længere end 50 år.

2.- Flydende uger / Point systemer.

3.- Forskudsbetalinger gjort under de første tre måneder efter signering af kontrakt, da det er strengt forbudt ved lov.


Hvis en Timeshare kontrakt signeret i Spanien efter den 05/01/1999, indeholder et eller flere af de førnævnte kriterier kan kunderne ikke blot slippe af med og annullere deres kontrakt. De kan også anmode om at få tilbagebetaling af alle deres penge (og fordoble de betalte beløb inden for kontraktens første 3 måneder) samt de legale renter og omkostninger.
Kan du genkende dig selv indenfor disse kriterier eller kender du nogen som sidder med denne type produkt, hører vi gerne fra dig.Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon