Timeshare Debatten: leje eller eje?

Er det bedre at leje eller eje timeshare?


Hvis du er en af de personer som bruger eller ønsker at bruge timeshare som feriemål, kan du godt blive fanget i debatten om, hvorvidt du burde leje eller eje. Selvfølgelig er der fordele og ulemper ved begge muligheder. Derfor bør du altid tage dig tid til at overveje begge muligheder, inden dit valg, da det er en økonomisk beslutning som kan påvirke din økonomi i fremtiden.


Timeshare kan give ferieoplevelser på nogle af de smukkeste steder i verden, men det er en stor investering. For at minimere risikoen for køberens (eller lejerens) anger, bør du lave en liste over fordele og ulemper vedrørende dit valg, samt tage seriøst hensyn til dit tilgængelige budget inden du indgår nogen form for aftale.


Fordele ved at leje en timeshare


En af de største og mest oplagte fordele ved at leje en timeshare er, at det er en forholdsvis let ordning uden forpligtigelser. Hvis du ikke villig til at forpligte dig til permanent ejerskab af timeshare med en årlig vedligeholdsafgift der stiger og stiger er leje af timeshare vejen at gå. Prisen for e lejet timeshare er som regel en smule dyrere en den årlige vedligeholdsafgift, men taget i betragtning af at du ikke har betalt indgangssummen er denne løsning billigere.


Hvis du overvejer at købe, men endnu ikke er helt besluttet på hvor du vil købe, kan du bruge lejen for at afgøre om det valgte resort faktisk er et sted som du vil blive tilfreds med, da du som udgangspunkt binder dig til en kontrakt med varighed på op til 50 år. En anden fordel er selvfølgelig, at leje koste mindre end at eje. Hvis du kun vil bruge timeshare lejlighedsvis, kan leje være vejen at gå. Leje er også ideel, hvis du foretrækker at besøge flere forskellige resorts. De følgende sider er sider hvor du kan leje dig ind på ressorts over hele verden:


https://www.apartments4you.com/


https://www.afvclub.com/


https://www.mywebres.co.uk/wwhotelsonlineconsumer/search_resorts/search_results&swdate=05/2017&mlid=33


https://www.travelandleisure.co.uk/


Fordele ved at købe en timeshare


Hvis du ved, at du vil bruge et bestemt et bestemt resort i fremtiden, er køb en mulighed. Det er helt korrekt at ved at købe en timeshare bil det implicere en betydelig udgift. Men hvis du har fundet en bestemt timeshare, som du virkelig nyder og vil bruge igen, er det simpelt at købe. En af de andre fordele ved at købe timeshare, at den kan deles med familie og venner. Derudover kan du også leje den ud og eventuelt få en lille indtjening ved siden af.


At købe en timeshare kan give dig fleksibiliteten til at bruge din timeshare selv samtidig med at du har mulighed for at tjene lidt.


En ting som dog er meget vigt at understrege er at når du køber en timeshare, ejer du IKKE en investeringsejendom, men en rettighed til at gøre brug af et ressort for en uge eller flere om året. Selvfølgelig kan du videresælge timesharen på et senere tidspunkt, men vær opmærksom på at gensalgsmarkedet for timeshare er meget lille. Se neden nogle sider hvor du kan købe timeshare:


https://www.travelandleisure.co.uk/buying-timeshare/timeshare-for-sale/


https://www.timeshare-hypermarket.com/destinations/canary-islands.aspx?gclid=EAIaIQobChMI9ua4lqKt2wIVSIjVCh2_QAdPEAAYASAAEgIRwvD_BwE

Timesharehjelpen svarer gerne på spørgsmål for at lede dig på den rigtige vej og beslutning.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon