The fast and the furious: Resultat inden for 24 timer!Den 27. maj publicerede Canarian Legal Alliance endnu en sejr mod Anfi Resorts. Sagen blev hørt den 25. maj 2016.


Fra høringen fandt sted til den afsagte dom, gik der mindre end 24 timer!!! Det er fantastisk at se at domstolene har en klar ide om hvordan denne lov skal tolkes, uanset hvilket resort der er tale om. Familien som vandt er meget glade for resultatet. Deres kontrakt er blevet annulleret, og retten har dømt Anfi til at tilbagebetale 20.000 €.Det ser ud til, at Højesterets afgørelser har en dybtgående virkning på de lavere domstole som beskæftiger sig med i disse sager.


Tidligere tog det lang tid at få disse sager hørt og de kunne tage endnu længere tid at blive løst, på grund af den lange appelproces. Et klart eksempel på dette, er den berømte Grimsbo v Anfi- sag, som tog seks år før den blev afsluttet, men den skabte også historie i spansk ret og i timeshare industrien, og var med til at bane vejen frem for forbrugere som ønsker at komme ud af deres timesharekontrakter og kræve deres penge igen.


Hovedkriterierne for at denne kontrakt blev erklæret ugyldig, var på grund af forskudsbetalinger under afkølingsperioden sammen med lovbruddet i form af ​​flydende / pointsystemer. Det bliver spændende at se om det bliver kotume for fremtidige sager, der ligner denne.


Et stort tillykke til denne familie og et flot og godt udført resultat fra advokatfirmaet CLA .


Timesharehjelpen er her for at give dig de seneste nyheder og oplysninger om, hvad der sker omkring i timeshare- verdenen. Meget af det vil blive skjult fra jer medlemmer, da resorterne er bange for en masseudvandring eller endnu flere retssager mod dem. Sandfærdige oplysninger er, hvad medlemmerne fortjener at få. Og ja det kan godt være at du er tilfreds med hvad du ejer for øjeblikket, men derfor er jeg sikker på at du vil være interesseret i at vide hvad der foregår. Det kan jo påvirke dig i fremtiden.Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon