TAURO STRANDEN IGEN I PROBLEMER

Debatten, omkring Tauro Beach-projektet via Anfi Gruppen / Lopesan, har endnu en gang sat overskrifter i de spanske medier . En storm med stærk vind og høje bølger, har efterladt stranden uden sand og med oversvømmede og ødelagte boliger.


Anfi-projektet om at skabe en kunstig strand har i det seneste år fået stor kritik. Den ansvarlige for kystmyndigheden blev afskediget og anklaget for en "forseelse" samt forfalskning af officielle dokumenter. Borgmesteren i Mogan er i øjeblikket under efterforskning for lignende lovovertrædelser, sammen med den canariske regering, der lagde sag an for at fjerne Anfi gruppen fra at have franchisen til stranden i de næste 50 år.


Tilbage i august 2016 havde de lokale beboere deres hjem oversvømmet, da højvandet strømmede ind over stranden, hvor den tidligere småstensstrand ville have stoppet det med sit naturlige forsvar. Vi så også at de lokale folk dengang lagde sandsække for at skabe et forsvar imod det, der desværre er sket igen og igen.


Så hvad var problemet?

Helt enkelt var projektet ikke planlagt korrekt, det blev ikke taget højde for, at det naturlige forsvar af den høje stenstrand stoppede havet, der gik ind over jorden, og at en lavere flad strand ville ende i oversvømmelse. Der var ingen der bekymrede sig om at bygge et bølgebryder, som det, der ses på Amadores strand, dette beskytter den kunstige strand fra høje bølger, især under vinterstormene.


For et par måneder siden skyllede havet endnu en gang et stort stykke af stranden væk. Omkostningerne løb op i over 6 millioner € hvilket spild! Hvem har betalt for det? Anfi, med de penge, som deres medlemmer betaler for sin timeshare.


Undrer det dig, at Guardia Civil er i gang med at gennemføre en enorm undersøgelse af dette projekt, med rygter om korruption i overflod, retsforfølgning i afventning og utallige skader på miljøet og det beskyttede område, kun 300 meter fra kysten.


Bare det at se skaden gør det klart, at der ikke var nogen reel tanke med projektet. Selv lokale folk havde advaret om, at stranden ville blive vasket væk ved de første højvande i en storm. Var nogen opmærksom på deres bekymringer? Svaret er desværre nej. Men det er disse familier, der kommer til at lide, når de rigtige store tidevandsbølger og voldsomme storme kommer.


Denne historie er ikke overstået endnu, men Timesharehjelpen vil publicere nyheder, når der sker noget nyt.


https://www.facebook.com/pg/TheCanaryNews/videos/


Følg linkene til nogle af hovedhistorierne i tidligere artikler.


http://insidetimeshare.com/anfi-tauro-beach-project-people-flooded/


http://www.laprovincia.es/multimedia/videos/sociedad/tiempo/2018-03-02-138740-quedado-amadores-tauro-tras-paso-tormenta-emma.html


http://insidetimeshare.com/nightmare-for-anfi/


http://insidetimeshare.com/mayor-mogan-investigation-anfi-tauro-beach-project/


http://insidetimeshare.com/tauro-beach-project-canarian-government-revoke-anfi-concession/


Siden udgivelsen af ​​La Provincia bogførte dette på deres hjemmeside:


http://www.laprovincia.es/gran-canaria/2017/02/14/fuerte-oleaje-pone-nuevo-jaque/908733.htm


Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon