Silverpoint på banen igen! - Nyt produkt kaldet "Company Participations".Timesharehjelpen har modtaget information fra en af ​​vores læsere, der involverer Silverpoint på Tenerife. Det handler om den såkaldte "Company Participation" de har solgt i de seneste par år.


"Company Participation" betyder ejerskab af aktier i en virksomhed eller ejendom. Det kan indebære køb af aktier gennem optioner eller ved at tillade delvis ejerskab i bytte for finansiering. Jo større aktiekapitalen er, desto højere er andelen af aktier, der ejes af interessenterne.


Med Silverpoint ser det desværre ud til at denne ordning er en smule anderledes. Her køber kunderne for betydelige mængder penge, i mange tilfælde for mere end 150.000 € såkaldte "deltagelser i selskaber. Forbrugerne køber ikke aktier i virksomheden (selvom det er hvad de bliver fortalt), men derimod disse "deltagelser" som bliver oprettet i selskaber for at sikre at lejlighederne derefter kan udlejes af Excel Resorts. (Angiveligt).


Efter at have set dokumenterne til denne ordning, overlader det ikke meget til fantasien, og det er tydeligt, at dette bestemt ikke er tilpasset kundernes bedste interesse.Vores læser er blevet kontaktet af en fyr kaldet Ali Farhoud - en af Silverpoint sælgere via e-mail, hvor han informere om at Excel Resort Management har annulleret deres aftale med Silverpoint i forbindelse med lejen af disse ejendomme.


Det ser ud som, at Silverpoint ikke længere er i stand til at generere en tilstrækkelig lejeindtægt til at opfylde deres kontraktlige løfte til deres kunder, der har købt disse deltagelser.


Tilsyneladende fortalte Hr. Farhoud vores læser, at han havde hjulpet kunderne med at sælge deres lejligheder ved ægte salgsvirksomheder. Men han tilføjede også, at mange virksomheder havde sagt, at lejlighederne med lejemål indgået med Excel ikke kunne sælges.


Han skrev også at han havde samarbejde med en advokat. Mon det er den samme advokat som Silverpoint gør brug af på vegne af kunderne når de tager dem til notarius for at signere "skødet".


Efter at have studeret denne ordning og læst dokumentationen, er det Timesharehjelpens opfattelse, at ekstrem forsigtighed bør udøves, inden der underskrives noget som helst, specielt taget i betragtning af Silverpoints meget dårlige ry til dato. Stol ikke på nogen advokat, der er udpeget på dine vegne. I forbindelse med enhver forretnings- eller ejendomstransaktion, skal du altid engagere din egen uafhængige juridiske rådgivning.


Derudover har vi netop modtaget information om at Domstol nummer 2 i Maspalomas, Gran Canaria, netop har udsendt følgende afgørelse mod Anfi del Mar. Anfi er blevet pådømt til at tilbagebetale en norsk sagsøger i alt 70.000 € plus juridisk rente. Overtrædelsen af ​​lov 42/98 i denne sag er omkring kontraktens længde, det var en kontrakt signeret i evighed, og loven kun tillader en maksimumsperiode på 50 år.
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne artikel, eller vil gerne vide, hvor du står med et købt produkt, så brug kontakt os idag.


Har du været i kontakt med eller har du fundet et firma på internettet, og vil du vide, om de er ægte, så kontakt Timesharehjelpen, og vi vil pege dig i den rigtige retning.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon