Silverpoint, Centaurus Mediations og Keys Concierge.


Det er blevet rapporteret fra en af domstolene på Tenerife, at dommer nr. 5 har besluttet at afgive afgørelse mod Silverpoint uden at sagsøger måtte være til stede under retssagen! Dette er tidligere kun sket på Gran Canaria i sager mod Anfi koncernen og Holiday Club. Dommerens primære grund til denne beslutning var, at han tydeligt ser overtrædelserne af timeshareloven i denne type kontrakt og i overensstemmelse med de 129 højesterets afgørelser, som alle de lavere domstole i Spanien skal følge er der ikke længere tvivl om at flydende uger, point systemer, livstidskontrakter og forskudsbetalinger er ulovlige. Han vil inden kort afgive sin dom. Dette vil naturligvis fremskynde processen til gavn for sagsøgerene, og det ser ud til at det vil blive standardprocedure for fremtidige sager af denne slags.


Domstolen i Arona på Tenerife

Timesharehjelpen har på det seneste også modtaget mange e-mails fra timeshare-ejere på Tenerife. De fleste af disse ejere er Silverpoint-medlemmer. De forklarer stort set det samme. De er alle blevet kontaktet af Centaurus Mediations og Keys Concierge under deres ferieophold på Tenerife. Timehsarehjelpen har skrevet om disse virksomheder i tidligere artikler.

https://www.timesharehjelpen.com/blog/centaurus-mediations-hvem-er-de


https://www.timesharehjelpen.com/blog/centaurus-mediations-silverpoint-hvad-er-deres-forhold


Under møderne, som medlemmerne er blevet tvunget til at deltage i, er det den samme gamle historie. Centaurus fortæller dem, at de kan få dem ud af deres Silverpoint-kontrakter og kræve erstatning til dem, mod et gebyr der selvfølgelig først skal betales. Keys Concierge tilbyder det samme, men sælger samtidig et medlemskab af deres "Lifestyle" -produkt, som tilbyder "massive" rabatter på ferier osv.


Begge disse selskaber er tæt forbundet med Silverpoint, så vi ved hvad det hele drejer sig om. Silverpoint taber stort i de spanske domstole og det koster dem hundredtusindvis af € for deres ulovlige produkter og kontrakter. Ved at få medlemmerne til at "annullere" disse kontrakter sikrer de at deres medlemmer ikke kan sagsøge Silverpoint for at få deres kontrakter erklæret ugyldige og få alle deres penge tilbage.


Du må ikke falde for dette. Hvis du har et Silverpoint-medlemskab og gerne vil vide, om du har et muligt søgsmål, så kontakt Timesharehjelpen. Vi vil vurdere dine dokumenter gratis for dig og derefter give dig fuldt overblik over dine muligheder.Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon