Sandheden omkring Silverpoint Vacation(4.del).


Velkommen til 4. del af Sandheden omkring Silverpoint Vacation. I de tidligere artikler lagde vi vægt på baggunden om Bob Trottas Emperium, ​​Kwang Boon Sim funktion og de utallige virksomheder, han grundlagde for at sikre Trottas mange millioner. Vi skrev også om hvordan Bob med døden for døren, begyndte at splitte arven og vi introducerede ​​Alex Lawson, som blev beføjet til at afvikle selskaber for at beskytte Trotta-formuen. I dag går vi lidt dybere og introducerer jer for Limora-gruppen. Vi har meget detaljerede oplysninger om en fil, som vi endnu ikke kan offentliggøre.


Så her kommer vi med endnu et kapitel i Hollywood Blockbusteren "The Rise and Fall of the Trotta Empire".


Limora-koncernen er selskabet som står i spidsen for alle de andre virksomheder, de såkaldte "shell Companies", hvis eneste formål er at distrahere myndigheder og gøre det meget svært at holde styr på og spore pengene.


"Shell Companies" kan tjene som et "værktøj" til forretningstransaktioner uden selv at have væsentlige aktiver eller operationer. Nogle gange er shell virksomheder brugt til skatteunddragelse og hvidvaskning af penge, eller for at opnå et specifikt mål om anonymitet.


"Trusten" driver de fleste af selskaberne i Panama og De Britiske Jomfruøer, da disse er kendt for at være meget diskrete og hemmelighedsfulde, men for de fleste mennesker, der er drevet af grådighed, ender de som regel med at gøre en fejl. Alex Lawson begik for nylig denne fejl sammen med sit team, ved at sætte Excel Overseas Holdings i likvidation.


Excel Overseas Holdings med sæde i Dubai, sælger et produkt der kaldes ELPP (Excel Lodgings Participation Program), hvor hundredvis af mennesker allerede har købt dette produkt. Det første år virkede alt til at fungere som lovet, og alle dem, der investerede penge fik det de havde forventet.


Excel Overseas Holdings brugte pengene fra forbrugere til at hjælpe de forskellige koncernselskaber i erhvervslivet, og i alt blev det til omkring 10 millioner € til Excel Overseas Holdings, EOH, som er en del af Limora Investment koncernen.Alex Lawson, børnene der blev repræsenteret af Doug Campbell, en tidligere administrerende direktør, Ragni Trotta og Alvarez-holdet, besluttede sig for ikke at overholde løfterne til de uskyldige forbrugere og anmodede domstolen på de Britiske jomfruøer om at sætte selskabet i en midlertidig likvidation fordi Excel ikke kunne opfylde deres forpligtelser, og at ledelsen på en eller anden måde havde gjort noget forkert.

I virkeligheden besluttede familien, banken, der ejede "trusten" og Lawson-teamet at det ville være en god ide at "stjæle" forbrugernes hårdt tjente penge, for at kunne fortsætte med at finansiere deres luksuriøse livsstil i Colorado-bjergene og de bølgende bakker i Toscana.


Det må ikke glemmes, at Alvarez & Marsal er i stand til at opkræve enorme beløb ved at handle på denne måde, så alle er glade, undtagen de hundredvis af bekymrede forbrugere, der har betalt med deres hårdt tjente penge og som stolede på virksomheden!


I overensstemmelse med deres "modus operandi" udpegede Alvarez & Marsal sig selv som likvidatorer, så de kunne holde en meget stram kontrol på hvad der faktisk skete med pengene, og hvem Excel skyldte penge til!


Det er et faktum, at Excel Overseas Holdings gæld er, ja, du gættede rigtigt! er ejet af de samme personer, familien Trotta, Kwang Sim og Alex Lawson og derfor ikke kan bruges som en grund til at lukke firmaet, og det er mærkeligt, at Kwang Sim, som var direktør for Excel Overseas Holdings og en af ​​ELPPs "Masterminds", synes at være blevet udeladt fra det brev, som Alvarez sendte ud til "andelsejerene" i ELPP. I stedet udarbejdede de et omhyggeligt udformet brev, som havde til hensigt at forklare, at programmet ikke var oprettet korrekt. Faktisk var aftalerne i programmet udelukkende med "Limora-relaterede virksomheder"!Alex Lawson og hans team latterliggjorde fuldstændig virksomhedernes juridiske system og alle andre, igen med den eneste hensigt at undgå deres forbrugerforpligtelser, og for at hjælpe og støtte den grådige Trotta-familie i deres forsøg på at beholde nogle få millioner €.


Det er kommet til vores kendskab at kriminelle og civile sager allerede nu bliver planlagt mod banken, Kwang Boon Sim og holdet hos Alvarez for deres del i denne gennemførte sammensværgelse.


Det triste i hele denne affære er, at nogle af de mennesker, der introducerede forbrugerne for dette produkt i god tro, nu blev informeret af Alvarez om, at de ikke måtte tale med "andelsejerene" i forbindelse med deres bekymringer.


Timesharehjelpen vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at afsløre sandheden sammen med de juridiske hold, der arbejder hårdt og bygger stærke beviser for at sætte de ansvarlige i fængsel. Kwang Sim skjuler i øjeblikket på sin million herregård i Storbritannien, mens Alex Lawson nyder sit paradis livsstil på den solkystede ø Grand Cayman, men hvor længe?
Hvis du har købt noget produkt fra et af de firmaer, der er nævnt i disse artikler, og gerne vil vide, hvor du står lovligt, så brug vores kontaktside, og Timesharehjelpen vil pege dig i den rigtige retning.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon