Retssag mod 10 af John "Goldfinger" Palmers associerede er endelig startet i Madrid.10 af John Palmers associerede, der engang blev set som værende den rigeste kriminelle mand i Storbritannien, med en værdi på over 300 millioner £, er under anklage i forbindelse med hans Tenerife Timeshare-svindel.


Sagen, der høres i Madrid, fokuserer på det bedrageri, Palmer angiveligt stod for, mens han sad otte år i fængsel.


Det hævdes, at han solgte ikke-eksisterende timeshare i ferielejligheder indefra fængslet i Long Lartin og snød forbrugere for deres penge.


Palmer blev anklaget for bedrageri, hvidvaskning af penge og skydevåben sammen med andre tiltaleser i maj 2015, bare få uger før han blev slået ihjel.


Den offentlige anklager tællede 205 ofre for dette bedrageri, som Palmer stod for på De Kanariske Øer og som bestod af "svindel med salg af timeshare-lejligheder" mellem 1993 og 2002.


Domstolen kræver nu tilstedeværelsen af følgende sagsøgte:


- Richard Cashman, der tilskrives Palmer's løjtnant

- Keith Peter Davies, leder af organisationen på Gran Canaria.

- Dean Lawrence Wells, leder af ​​operationen

- Darren John Morris, Palmer's nevø

- Paul John Murry

- Christina Ketley, Palmers kone

- Ramonon Solano Perez

- Jorge Maximiliano Gallart

- Neil Campbell

- Jacoba Klazina Visscher


Darren Morris, Palmers nevø, sagde, at efter at hans onkel var fængslet i otte år for bedrageri, fortsatte han med at drive en timeshare-forretning på Tenerife.


Darren Morris, der står til 12 og et halvt år i fængsel, havde godkendte underskrifter fra Palmers firmaer, som han havde skrevet under på, fordi John Palmer bad ham om at erstatte ham ved at underskrive dokumenter, når han var uden for Spanien. Darren understregede at han ikke vidste, hvad de papirer var omkring.


En anden af de sagsøgte, Jacoba Klazina Visscher (Coby Visscher), der havde eksklusiviteten af ​​salget af nogle af disse timeshare-pakker og som var ejeren af ​​et hotel på Tenerife, La Pinta, har erkendt for retten, at hun har var med til at bedrage kunderne og har forpligtet sig til at returnere pengene.


Anklageren kræver 8 års fængsel til Coby Visscher som administrator for to af de selskaber, der solgte feriepakkerne.


Anklagemyndigheden anmoder om 12 års fængsel til Paul Murray for at hjælpe med at hvidvaske penge til organisationen. Paul Murray har sagt, at han ikke husker, da han erklærede for dommeren, at Richard Cashman var den person, der styrede pengeoverførselsoperationen gennem chekcs for, angiveligt, "hvidvaske" pengene.


Jorge Maximiliano Gallart står til 8 års fængsel, som aktionær i flere selskaber relateret til Palmer. Han udtalte, at han ikke var involveret i nogen af ​​palmerens virksomheder og har hævdet, at han siden 2001 har arbejdet for ham som spansk kontakt med resorternes direktører.

På grund af disse kendsgerninger ( og mange andre) kræver anklagemyndigheden bøder på over 2 millioner euro og fængselsstraf på mellem 8 og 12 år for forbrydelser om konspiration og svig. I de tilfælde, hvor de beder om højere straf, gør de det, ved at tilføje en anden forbrydelse - ulovlig besiddelse af våben.


Vi holder dig opdateret om sagen som den skrider frem!


KONTAKT OS IDAG: info@timesharehjelpen.com


Kilder:


https://www.dailymail.co.uk/news/article-6612247/John-Goldfinger-Palmers-Spanish-fraud-trial-reveal-Goldfingers-killer.html

https://www.express.co.uk/news/uk/1074813/Fraud-trial-reveal-gangster-John-Goldfinger-Palmer-killer

https://www.thetimes.co.uk/article/goldfinger-gangster-ran-timeshare-scam-from-inside-his-prison-cell-kmh3k669m

http://www.rtvc.es/noticias/varios-acusados-desvinculan-a-cashman-de-la-estafa-de-john-palmer-193236.aspx#.XEhyLy1Dkwc

https://spainsnews.com/palmers-lieutenant-denies-that-he-led-the-scam-network-to-tourists-la-provincia/?fbclid=IwAR2_SFQbtUDTCCZ3s8pl58hc_Tq-vvoWM4oKzgLL_fhe85Z7dYjV8dgVbqw

https://www.laprovincia.es/economia/2019/01/21/red-estafa-john-palmer-islas/1139622.html

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon