Pressemeddelelse fra CLA, og et hurtig kig på det største timesharesvindel i historien.August er måneden hvor de fleste holder sommerferie, og derfor er der ikke mange nyheder fra domstolene i Spanien. Istedet for har jeg valgt at skrive lidt om et af de største svindelnumre i timeshareindustrien i nyere tid.


I starten af ugen rapporterede vi omkring nyhederne fra Royal Courts of Justice vedrørende sagen om Financial Conduct Authority og valideringsordren udstedt til Barclay Partner Finance:


https://www.timesharehjelpen.com/blog/barclays-risikere-at-betale-op-til-47-mio-for-ulovlige-l%C3%A5neaftaler-anfi-tauro-seneste-nyt


Vi skal også se lidt på følgende pressemeddelelse fra Canarian Legal Alliance."Den 19. juni 2018 deltog en repræsentant fra Canarian Legal Alliance til retsmødet i Royal Courts of Justice, Upper Tribunal, Tax and Chancery Division for at repræsentere en af ​​vores kunders interesser.


Vores kunder var blevet solgt timeshare på Malta af Azure Resorts og aftalerne blev finansieret med Barclay Partner Finance. Det fremgår, at disse låneaftaler at de blev mæglet af en uautoriseret agent kaldet Azure Services Ltd, og at de derfor ikke var lovlige


Dette imlicerede 1.444 kreditaftaler med en samlet værdi på 47 mio. £ i perioden 1. april 2014 til 24. april 2016.


Alle aftalerne blev ulovliggjort, hvilket berettede låntagerne til at få deres penge tilbagebetalt og få afbrudt aftalerne. Derfor ansøgte BPF, Financial Conduct Authority i maj 2017 om at få en valideringsordre udstedt for at rette op på dette. FCA udstedte på baggrund af de modtagne beviser og oplysninger, ordren om at validere låneaftalerne i februar 2018.


Denne validering gav BPF ret til at bevare penge, der blev betalt til dem i henhold til aftalerne, og valideringen tilladte også BPF at håndhæve betalinger fra enhver forbruger, der havde misligholdt sine betalinger.


Den 1. august 2018 udstedte dommer Timothy Herrington sin dom, idet han i sin afgørelse udtalte, at FCA skulle revurdere den oprindelige ordre og tage hensyn til "klientskader", en faktor, som FCA ikke havde overvejet i den oprindelige afgørelse.


For vores kunde var denne "klientskade" meget tydelig; De blev vildledt til at købe timeshare som en investering med løfte om indkomstleje og derefter videresalg, som aldrig blev realiseret. De blev presset til at underskrive låneaftalen efter flere timer med pressende salgstaktikker, selvom kunden forklarede at de ikke havde råd til timeshare.


De blev ikke forklaret vilkårene i aftalen eller det fulde omfang af omkostningerne, på det produkt, de købte. Produktet var ikke egnet til deres behov og opfyldte ikke de givne løfter. De blev også vildledt med hensyn til låneaftalens længde, idet de fik besked på at den varede 2 år og ikke 15 år, som det viste sig at være.


Der blev ikke foretaget nogen kreditkontrol med hensyn til overkommelighed og evnen til at betale lånet tilbage, de blev ikke bedt om at fremlægge bevis for indkomst (i betragtning af at de begge var i 70'ere pensionister) eller noget bevis for omkostninger.


Når ordren bliver godkendt af FCA, vil dette give vores kunde mulighed for at inddrive alle de penge, der er betalt til BPF, og få låneaftalen erklæret ugyldig.


Denne afgørelse kan også have indflydelse på låneaftaler for timeshare købt via lån af autoriserede mæglere. Som advokatfirma har vi mange kunder, der har gennemgået samme proces, lange præsentationer, salg under pres og ingen ordentlig kontrol med evnen til at betale. Vi mener, at dette kan give kunderne en ny mulighed for at få disse aftaler annulleret og blive refunderet de betalte penge."


Canarian Legal Alliance


https://canarianlegalalliance.com/press-release/


Vi takker CLA for disse oplysninger, og nu et kig på en gammel historie, der blev vist på ITV News. Det var et interview af John Goldfinger Palmers kone, som blev skudt og dræbt på sit hjem i Essex i juni 2015.I interviewet udtrykte hun sin utilfredshed over Essex politis manglende evne til at finde sin mands morder, som politiet mener var et professionelt job. Hun hævdede også, at hun følte "skyldfølelse" overfor dem, der mistede tusindvis af € i timeshare svindelnumre udført af hendes mand. Dette efter at hun startede interviewet med "Det var en vidunderlig livsstil" og "Vi havde alt, hvad vi kunne ønske os". For hvilke penge er spørgsmålet?


Dette svindelnummer involverede over 17.000 ofre og snød dem for over 100 millioner €. Det drejede sig om adskillige salg af timeshare-enheder, resorts der ikke var bygget eller nogensinde blev bygget og resorts der dog blev bygget med uden byggestilladelse.


Det er blevet betragtet som det største timeshare bedrageri i historien. Du kan læse mere om ham her:


https://www.bbc.com/news/uk-england-essex-35772530


http://www.dailymail.co.uk/news/article-4548118/Wensley-Clarkson-pieces-death-John-Palmer.html


Palmer blev til slut fængslet og blev dømt 8 år i 2001 i England for timeshare-bedrageri. Han blev dømt til at tilbagebetale omkring 33 millioner pund til sine ofre, men der blev "noget bøvleri" med papirarbejdet og pludselig blev denne dom vendt til politiet store skuffelse. Palmer blev løsladt i 2005 og vendte tilbage til Tenerife.


Han blev senere anholdt på landingsbanen på Tenerife og transporteret til Madrid for at afvente de spanske myndigheders retssag. Han tilbragte 2 år i fængsel og blev derefter løsladt mod kaution, hvorefter han vendte tilbage til Storbritannien. Resten, som de siger er historie.


Klik på linket nedenfor for at se interviewet med Palmers kone og på det andet link, som er en rapport fra Roger Cook lavet for 2 år siden omkring hele historien om John Goldfinger Palmer fra hans engagement i Brinks Mat bullion røveriet til hans timeshare bedrageri i Spanien


https://www.facebook.com/ITVWestcountry/videos/2076879189011352/Find


https://vimeo.com/188326012


Hvis du har spørgsmål til denne artikel eller nogen anden, hører vi gerne fra dig


Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon