Opdatering fra de spanske domstole.Advokaterne fra Canarian Legal Alliance har igen været på banen. Denne gang med hele 25 afgørelser udstedt mod forskellige timeshare selskaber over hele Spanien.


De opnåede 3 Landsretsafgørelser og 22 afgørelser fra byretten. Anfi del Mar stod endnu engang på modtagerbænken med hele 24 domme mod dem.


En af afgørelserne er meget interesant da der her bliver annullert to kontrakter med "faste uger" i navngivet lejlighed med åen periode på 50 år. Umiddelbart ville man skulle tro at dette var en lovlig kontrakt, men ud over ulovlige forskudsbetalinger som blev gjort, har advokaterne fra CLA hele tiden fastholdt at manglen på obligatorisk information fra ejendomsregistret er nok til at deklarer disse kontrakter for ugyldige med fuld tilbagebetaling af indbetalte beløb. Afgørelsen blev udstedt af dommer nummer 3 i Domstolen i San Bartolome de Tirajana hvor advokat Judith Diaz Pascual anmodede om ugyldighed af to kontrakter med tilbagebetaling af købpris - brug + forskudsbetalinger (hele kontraktens pris).


Dommeren erklærede ugyldigheden af de to kontrakter og tilkendte 59.843,93 € tilbage. Samtidig tilkendte han alle forskudsbetalingerne tilbagebetalt i dobbelt, 56.244,82 €. Kunden blev er i alt blevet tilkendt 116.088,75 € + renter og omkostninger. Dobbelt så meget som de "investerede" i produktet!!


Club La Costa tabte også ved byretten i Fuengirola, Malaga. Denne afgørelse var CLAs allerførste dom til fordel for en spansk kunde som engagerede dem i forbindelse med deres ulovligt indgåede kontrakt med CLC.


Der blev anmodet om ugyldighed af 2 kontrakter fra 2002 og 2008. Domstolen erklærede begge for ugyldige for overtrædelse af lov nr. 42/98, som henviser til varighed, betaling af forskud m.v. For den første kontrakt blev CLC dømt til at tilbagebetale 5.706,01 € + 7.892,01 € for ulovlige forskudsbetalinger. For den anden kontrakt blev CLC dømt til at tilbagebetale 8.735,00 € + 10.483,00 € for ulovlige forskudsbetalinger. Alt i alt 32.814,02 € + renter og omkostninger. Den spanske familie blev tilkendt 14.439,01 € mere end hvad de oprindeligt betalte for produktet.De øvrige afgørelser var til fordel for kunder fra Storbritannien og Skandinavien, hvor de fleste modtog dobbelt tilbagebetaling af de indbetalte beløb + renter og omkostninger. Samtlige kontrakter blev også erklæret ugyldige og har nu givet 25 familier ro i sindet, da de ikke længere er skyldige i årlige årsafgifter og andre forpligtelser.


Det samlede beløb, der blev tilkendt i alle disse tilfælde, er en svimlende sum af 828.329,00 € + renter og omkostninger. Timesharehjelpen vil gerne ønske CLA og deres kunder et stort tillykke med disse enestående resultater.


Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon