Nyt "advokatfirma" med base i Skotland ser dagens lys


Et nyt firma er netop blevet bragt til vores opmærksomhed. Timeshare Solutions Group Limited. De har et skotsk selskabsregistreringsnummer SC537799 og deres registrerede adresse er 1 Kenmore Street, Aberfeldy, Perthshire PH15 2BL, Skotland. Den registrerede ejer og direktør er Melanie Simmons.Virksomheden blev registreret den 13. juni 2016, så det er kun et par måneder gammelt. Hjemmesiden http://www.timesharesolutionsgroup.com blev registreret den 12. februar 2016, dog er der ingen detaljer om, hvem registraren er.


Ifølge hjemmesiden behandler de timeshare krav og hjælper familier med at få annulleret deres kontrakter. De henviser til Højesterets afgørelser, der har erklæret visse aspekter af timeshare for ulovlig. I et punkt på hjemmesiden angiver de til og med, at du kan være berettiget til erstatning, da din uge højst sandsynligt vil ophøre med at eksistere. Dette får mig til at stille spørgsmålet. Er dette blot en skræmmende taktik for at skaffe klienter?


På hjemmesiden angiver de også, at deres team af " industrieksperter " vil vurdere din mulige sag omkring lovlig annullering af kontrakten og eller eventuel kompensation. Ingen steder på hjemmesiden står der hvem de arbejder for eller hvilke advokatfirmaer de arbejder med. Det hele ser ud som om det er blevet oprettet for at skabe leads. Vi ved endnu ikke, om de kontakter folk uopfordret.


Tilbage i juli offentliggjorde Timesharehjelpen en artikel omkring Solutions GroupTenerife. Kan dette nye firma knyttes sammen med dem? Hidtil er der ikke kommet noget bevis, så det er bare spekulation.


Det der er vigtigt at overveje her er meget enkelt. Dette firma er kun registreret i juni, så helt nyt. De nævner deres " team af industri eksperter ". Er disse ex-timeshare-salgsfolk? Hvis det er tilfældet, så er man nødt til at spørge sig selv, er de hoppet med på moden om at sælge juridiske krav i stedet for timeshare? Er det timesharesælger der bare ude for at tjene hurtige penge?


Som altid opfordrer Timesharehjelpen forsigtighed, især når det kommer til nye virksomheder eller når du er i kontakt med virksomheder, der har lignende navne og tvivlsom fortid. Husk at lave dine lektier og undersæg nøje hvem du har med at gøre. Hvis du har været i kontakt med dette firma, vil Timesharehjelpen gerne høre fra dig, på den måde kan vi holde alle orienteret om nye udviklinger.Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon