Lad Timesharehjelpen gøre det hårde arbejde for dig.

At afslutte et timesharemedlemskab er ikke let, men med hjælp fra Timesharehjelpen kunne det ikke være lettere.


Timeshareindustrien er igen blevet genstand for et ureguleret marked, hvor adskillige virksomheder tilbyder diverse exit muligheder. Det kan desværre komme til at koste dyrt, og oftest er det ikke let for forbrugeren at vide hvad og hvem de egentlig står overfor. Timesharehjelpens mange års erfaring, med et stort etableret netværk af eksperter og fagfolk i dette stadigt skiftende felt, gør det let for dig at vælge den rette løsning.


Trin 1: Kontakt os for en indledende og gratis vurdering af din sag.

Hvert medlemskab er unikt, o på grund af dette, vil en af vores tilknyttede eksperter sætte sig ned med dig for at gennemgå alle aspekter af dit specifikke medlemskab. Under konsultationen vil du få klar besked vedrørende:


- Hvilken type ejerskab du har.


- Hvordan dit ejerskab kan og vil påvirke dine budgetter og finansielle mål.


- Hvad Timesharehjelpen kan tilbyde dig.


Hvis du er en af ​​de mange tusinde mennesker som sidder med bekymringer eller spørgsmål vedrørende dit timeshare-medlemskab, vil vores eksperter guide dig gennem alle detaljer, og give dig klar besked omkring dine muligheder. Denne service er gratis. Hvis du derefter beslutter dig for at Timesharehjelpen er den rigtige løsning til dine exitbehov, kan du gå videre til trin 2.

Trin 2: Exit forberedelse

En korrekt og komplet forberedelse er nøglen til en vellykket afslutning af dit timesharemedlemskab. Vi vil sætte dig i kontakt med vores dedikerede legale team, som vil hjælpe dig med at indsamle al den nødvendige dokumentation og information som er nødvendig for at opbygge dit krav/ afslutte dit medlemskab. Når dokumentation er modtaget, kan vi gå videre med din sag og afslutning af dit medlemskab. Oftest skal der indledes forskellige efterforskninger omkring de faktiske ejerforhold og dit specifikke medlemskab, for at sikre at dine penge bliver tilbagebetalt. Timesharehjelpen arbejder sammen med de bedste indenfor denne industri, som i mere en 10 år har beskæftiget sig i netop dette felt.

Trin 3: Exit strategi

Når vi har modtaget alle de nødvendige dokumenter, kan vi danne os et fuldt billede af din sag og dermed etablere de forskellige exitstrategier som er mulige for netop dig. Om det blot er for at annullere medlemskabet eller om det er ved at beramme en sag for domstolen og kræve dine penge tilbage. Vi sammensætter et team tilpasset dine behov ud fra vores eksklusive netværk af fagfolk, der enten forhandler med resortet på dine vegne for at få dig ud af din timeshare, eller som sammensætter dit krav for den relevante domstol. Vores mangesidede tilgang har til dato givet uovertruffende resultater og har allerede hjulpet adskillige familier med at komme ud disse abusive kontrakter en gang for alle.


Trin 4: Exit Management

Timesharehjelpen vil på dine vegne, tage sig af de ofte stressede situationer som kan opstå i forbindelse med din exit / sag, og vi vil holde dig informeret under hele processen. Tidsrammen for dette afhænger af en række faktorer, men ligger typisk mellem 9-18 måneder.


Vi leder altid efter nye exitmuligheder og vil tilpasse din sags strategi, hvis en hurtigere exitvej bliver mulig.

Vi holder os selv og vores partnere ansvarlige for altid at hjælpe dig med at finde den hurtigste og bedste løsning. Timesharehjelpen sikrer, at du vil blive fri for dine forpligtigelser tilknyttet medlemkabet - sikkert, lovligt og for evigt!

Trin 5: Exit kompleteret

Tillykke! Du er nu ude af dit timesharemareridt! Når sagen er slut, vil du modtage alle de relevenate dokumenter der bekræfter at du er fri for dine timeshareforpligtelser og et skridt tættere på at have økonomisk ro i sindet.


Når du engagere Timesharehjelpen, får du den bedst mulige hjælp på dit timeshare problem.


Hvis du er blevet ofre for disse agressive kontraktforhold, er det tid til at stå op og kæmpe for dine rettigheder og vi er her for at hjælpe. Lad mig minde om, at vi er de mest erfarne på dette område, og vores tilknyttede fagfolk arbejder hårdere end nogensinde at opnå retfærdighed.


Har du spørgsmål vedrørende dit eget medlemskab, vil du vide om du kan kræve dine penge tilbage, så skriv til os idag, og du vil få klar besked.


Sammen står vi stærkere!

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon