Holiday Club - Puerto Calma GroupPuerto Calma gruppen er beliggende i Puerto Rico på Gran Canaria med adresse Avda. Ministra Anna Lindh no.1, 35130 Mogán, Gran Canaria. Virksomheden kaldes nu for Holiday Club Holiday Club. Holiday Club blev etableret i 1986 og er en timeshare virksomhed med i alt 33 resorts: 25 i Finland, 2 i Sverige, 6 i Spanien: 5 på Gran Canaria, 1 på Costa del Sol. Holiday Club har omkring 50.000 medlemmer som ejer timeshare.


Holiday Club Resorts Oy er nu ejet af Mahindra Holidays & Resorts India Ltd, placeret i Indien og den fungerende ledelse er Fennia Group.


Mahindra Holidays & Resorts India Ltd er førende inden for den indiske timeshareindustri og har ca. 190.000 medlemmer. Mahindra Holidays & Resorts blev grundlagt i 1996. Mahindra Holidays & Resorts er en del af den multinationale Mahindra-gruppe. www.clubmahindra.com


Holiday Club er en timesharevirksomhed der opererer bl.a. på De Kanariske Øer hvor de aktivt i de sidste 30 år har opereret med aggressive salgsmetoder. Det er specielt de nordiske købere der har kæmpet mod denne virksomhed i de spanske domstolen med stor succes.


Med 'TV2 help' i ryggen konfronterede 81-årige Ingeborg Holiday Club i forbindelse med hendes ønske om at sælge sin andel i Puerto Calma efter hendes mands død. (link: http://www.tv2.no/a/6770362/).


Den første Højesterets dom mod Puerto Calma Gruppen kom i 20/09/2016 og blev vundet til fordel for en engelsk familie som havde engageret Canarian Legal Alliance. Familien fik annulleret deres aftaler og blev tilkendt hele 243.000,00 €. I årene efter er der modtaget adskillige domme til fordel for medlemmer, både i højesteret og i de lavere domstole. En afgørende faktor, der går igen i disse domme, er, at kontrakterne ikke er tidsbegrænset til maksimalt 50 år. Det er ikke lovligt i EU og EØS.


Det er en tidskrævende og kostbar proces at føre en sag gennem det spanske retsvæsen. Derfor er det klogt at søge professionel hjælp og sætte dig ind i situationen før du sætter igang.


Der er også visse kriterier som din kontrakt skal indeholde, hvis du skal have en reel chance for at lykkes med et krav. Hvis virksomheden har overtrådt mindst et af følgende punkter:


- Flydende uger eller point systemer

- Kontrakter for længere end 50 år eller på en ubegrænset tidsperiode

- Forskudsbetaling de første 14 dage efter signering af aftale

- Produktet blev markedsført som et investeringsobjekt; det vil sige sælgeren lovede dig at kunne sælge din andel igen med overskud efter x antal år.


Jeg ved, at der er utallige rædselshistorier fra timeshare-branchen, men sammen er vi stærkere. Hvis du selv sidder med timeshare eller kender til andre som ejer dette, vi vil gerne høre om jeres oplevelser. Send en e-mail til info@timesharehjelpen.com


Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon