Gran Canaria Info; Tauro projekt i krise?

Det lokale online nyheds- og informationsblad Gran Canaria Info har fulgt mange af begivenhederne i løbet af det sidste par år med hensyn til den igangværende situation hos Anfi.


I en af sine seneste artikel forklarer mediet meget simpelt, hvad der er sket hidtil. I første del af artiklen forklares salget af Lyng-familiens 50% andel af Anfi til IFA Lopesan. Dette er en velkendt hotelgruppe placeret syd på øen, med store luksushoteller i Meloneras området.


Det altid stillede spørgsmål er, hvad det betyder for Anfi-ejere?

Lopesan har udtalt, at gruppen for øjeblikket ikke har nogen store planer om ændringer i Anfi, eller hvordan systemet fungere. Ejere vil ikke mærke nogen ændringer, og Lopesan hævdede, at de er indforstået med timeshare-modellen, som er Anfi's primære indtjeningskilde. Lopesan sagde også, at de planlægger at fortsætte med Tauro udviklingsprojektet i sin nuværende form.


Det forventes, at Lopesan med sine omfattende midler rent faktisk skal gøre Anfi til et bedre sted for ejere ved at forbedre faciliteterne og opdatere boligerne.


Hvad angår Tauro strandprojektet, blev det i sidste uge rapporteret, at den første retsforfølgning er indgivet til Domstolen i San Bartolomé de Tirajana mod den tidligere leder af den Kanariske kystmyndighed José Maria Hernandez. Tiltalen lyder på grove administrative fejl (forseelse i det offentlige kontor) samt forfalskning af officielle dokumenter.


På nuværende tidspunkt er det ikke kendt, hvad konsekvenserne af denne sag vil have på strandprojektet eller udviklingen af ​​Tauro-dalen. Det er dog kendt, at Anfi og de nye partnere Lopesan bliver nødt til at ansøge om nye tilladelser til at fortsætte udviklingen af ​​nye hoteller og indkøbscenter i området bag stranden.

Artiklen fortsætter derefter med at forklare på en simpel måde hvordan timshareloven fungerer og hvordan det kan påvirke ejere i forbindelse med for eksempel evighedskontrakter, flydende uger og point systemer. Artiklen fremhæver også, at konceptet "No win- No cure" ikke er tilladt i Spanien, og der altid vil være omkostninger forbundet med at føre en sag i retten.

Gran Canaria Info er en værdifuld ressource for information for lokale og folk på ferie. Den fremhæver mange af de relevante nyheder på øen og er et af de få engelsksprogede afsætningsmuligheder, der giver faktuelle oplysninger. For hele artiklen klik på linket nedenfor.


http://gran-canaria-info.com/content/timeshare-law/anfi-del-mar-and-the-future-of-gran-canaria-timeshare-in-2017


Hvis du har brug for yderligere oplysninger om denne artikel eller andre timeshare spørgsmål, kontakt Timesharehjelpen, og vi vil være glade for at hjælpe.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon