Forbruger advarsel - Sim Legal Services


Timesharehjelpen har modtaget information om et selskab der uopfordret ringer op til timeshare ejere for at tilbyde deres services. De kalder sig for Sim Legal Services. Det er selvfølgelig ikke et problem at de ringer til folk, forudsat at lovgivningen om databeskyttelse overholdes, problemet er karakteren af ​​opkaldene.

Selskabet ejes af Jeroen Martijn Brussel . Vi kan ikke finde nogen hjememside og vores søgninger kommer kun frem med advarsler til hollandske timeshareejere på to forskellige hjemmesider:


https://timesharealarm.com/sim-legal-services/


https://www.timesharestop.nl/sim-legal-services/Jeroen Martijn Brussel

Desværre har vi ikke haft en chance for at få disse sider oversat, men der synes at være nogle meget alvorlige bekymringer vedrørende Sim Legal Services, med omtale af andre virksomheder, som de virker til at være forbundet med. JB Legal og Timeshare Reclaim Consulting ( TRC).


Hvad angår JB Legal, viser vores søgninger på internettet ikke nogen hjemmeside, selvom der er flere virksomheder med et tilsvarende navn, herunder et ægte advokatfirma i USA. Dette gør det vanskeligt for en potentiel kunde at foretage de nødvendige skridt for at sikre at denne virksomhed opfylder lovkravene.


Timeshare Reclaim Consulting har en hjemmeside og er kendt af Timesharehjelpen, og til dato har vi aldrig har haft nogen bekymring eller grund til at nævne dem i vores artikler.


Problemet er med Sim Legal og hvad de fortæller potentielle kunder. En af ​​vores læsere talte med dem og blev meget rystet over det de fik at vide. I telefonsamtalen fortæller de kunderne, at de plejede at arbejde for Canarian Legal Allaince, men fordi at CLA ikke overholder det de lover, arbejder de nu sammen med et bedre firma, der hedder TRC. Dette er udelukkende for at skabe troværdighed til dem selv.


Spørgsmålet er, om ledelsen af ​​TRC er klar over Sim Legal Services ' taktik. At de uberettiget anklager en konkurrent som tilfældigvis er det førende advokatfirma i timeshare retssager, og samtidig prøver at overtale den mulige kunde til at starte sag op med dem for derefter at føre dem til TRC?


Hvis ikke TRC er opmærksomme på dette, vil de være det nu. Enhver, der ringer for at anklage et andet selskab og prøve at overtale dem til at "tilmelde sig deres services" er efter vores mening et tegn på, at de ikke kan stoles på.


Vi blev også gjort opmærksom på, hvor meget Sim Legal opkræver deres kunder, før de sender dem til TRC. Ifølge de to Hollandske hjemmesider, opkræver Sim Legal afskrækkende beløb.


Alt vi kan sige er, at TRC skal være opmærksomme på, at virksomheder som Sim Legal Services ikke vil gøre deres forretninger til gavn, nok tværtimod.


Vi har i forbindelse med denne artikel også modtaget forespørgsel omkring Mindtimeshare. Hvad laver de nu?


Det virker som om de er gået fra at være en forbrugerorganisation til noget andet. Vores læser har fortalt os, at mindtimeshare aktivt sender emails ud til dem, der har kontaktet dem tidligere, og anbefaler dem at gøre brug af en virksomhed til at føre tvister mod timeshare-virksomheder. Tilsyneladende ser det ud til, at det anbefalede selskab er TRC, som vi nævnte før.


Bare for at genopfriske hukommelsen, blev Mindtimeshare finansieret af Timeshareorganisationen Resort Development Organization ( RDO) som blev ledet af den nu miskrediterede Alberto Garcia. Under hans ledelse angreb mindtimeshare ethvert selskab, der truede branchen. Han fik til slut sin "straf", og RDO trak finansieringen tilbage.


Mindtimeshare RDO

Siden da har Mindtimeshare været nødt til at finde nye leveveje og begyndte at ændre, hvordan det skrev deres blog til at være en mere ærlig, objektiv organisation, med faktuelle og bevisbaserede dokumenter og informationer.


Der er ikke noget problem i at fremsætte en anbefaling, men hvis det, vores læser har fortalt os, er sandt, at Alberto Garcia bruge sin egen kundedatabase til at sikre kunder for et firma, ser det ikke ud til at bidrage til idealerne af en uafhængig forbrugerorganisation . Dette emne var også et spørgsmål, som vi stillede i artiklen nedenfor.


https://www.timesharehjelpen.com/blog/alberto-garcia-tr%C3%A6der-ned-som-direkt%C3%B8r-for-mindtimeshare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon