Abogados Lopez på spil igen!

Vi vil gerne udstede endnu en advarsel vedrørende et falsk advokatfirma kaldet Abogados Lopez, der opererer i Malaga og i Las Palmas, Gran Canaria.


De bruger følgende telefonnumrene:


0034 951242867

0034602654670 (mobil)Konceptet er meget enkelt, og de er meget dygtige til at få forbrugerne til at tro på dem.


Opkaldet kommer fra en kvinde (muligvis hollandsk), der hedder Hope Brugge. Ud fra hendes opkald synes hun at have mange detaljer om at ”sagen skal høres i retten den følgende dag”. I det næste opkald informerer hun om, at retten har dikteret i kundens favør og tildelt xxxxx beløb.


For at frigøre disse penge skal kunden nu sende et beløb via bankoverførsel til en konto på en person. De gør brug af talrige konti og navne.Bedrageriet bliver også bakket op med falske "officielle dokumenter", som ser ægte ud. Hvis du har en sag kørende med et advokatfirma i Spanien, vil vi anbefale at du kontakter hvis du skulle blive kontaktet af Hope Brugge / Abogados Lopez for at få verificeret alle detaljer inden du engagerer dig og betaler penge.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne eller en anden artikel, så kontakt os, og vi vil vende tilbage til dig.


Har du været i kontakt med en virksomhed, fundet på internettet og er du ikke sikker på om de er legitime, så spørg Tiemsharehjelpen, og vi vil pege dig i den rigtige retning.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon