Diamond Resorts International Club er nu genstand for akkumulleret søgsmål.


En gruppe timeshare-ejere har indgivet en retssag mod Diamond Resorts, der hævder, at de solgte uregistrerede investeringsaftaler.


Diamond sagde tilsyneladende til disse kunder, under langvarige og pressende præsentationer, at de investerede i deres fremtid, da deres point ville stige i værdi. De blev også fortalt, at de ville være i stand til at bruge deres point mod betaling af deres årlige vedligeholdelsesafgifter. Derudover ville deres point også gå i arv og selvfølgelig kunne de sælge dem til enhver tid; alle meget velkendte og tvivlsomme salgstaktikker i timeshare-branchen. sagsøgerene hævder, at disse kontrakter er investeringsaftaler og dermed værdipapirer, som er omfattet af den amerikanske værdipapirlov og dermed i strid med US Securities Act fra 1993.


Desværre, efter at have betalt høje summer, fandt sagsøgerene ud af at de de var låst fast i livstidskontrakter, med meget lidt videresalgsværdi og selvfølgelig høje vedligeholdelsesafgifter (som deres point ikke kunne bruges imod selvom det var det der blev sagt).


Kaarina Pakka igangsatte dette akkumullerede søgsmål sammen med mange andre Diamond Resorts International kunder, der blev tvunget til at underskrive lange Diamond-kontrakter. "Gruppen" bag søgsmålet har udtalt, at de blev fortalt, at købet var bundet til fast ejendom og derfor kunne sælges med fortjeneste. Desuden fik de ikke lov til at diskutere deres indkøb med juridiske rådgivere, da de ikke kunne tage dokumenterne fra Diamond Resort-lokaler uden at have underskrevet, og de fik heller ikke tid nok til at læse aftalerne, mens de var på stedet.


Sagsøgerne har i mange tilfælde betalt ublu købspriser, og Pakka har selv betalt $ 175.356 for 50.000 point. Pakka, sammen med de andre sagsøgere, opdagede at de i stedet for at modtage afkast på deres investering, sidder fast i en værdiløs kontrakt med stadig stigende vedligeholdelsesafgifter og i nogle tilfælde høje renter, ( for de sagsøgere der tog et lån til at betale for deres køb)


Sagsøgerene kræver at der afholdes retssag, hvor de anmoder om erstatning og at Diamond blive forbudt at fortsætte med at markedsføre og sælge denne form for uregistrerede værdipapirer. De kæmper også for retten til at afskrive eller ophæve deres point kontrakter, hvis de skulle ønske dette.


Rigtig mange timeshare-ejere har indset, at de ikke længere har råd til deres timeshare, da vedligeholdelsesafgifterne fortsætter med at stige hvert år, eller deres omstændigheder er ændret, og det derfor ikke længere passer til deres feriebehov, men de er bundet til disse »livslange kontrakter« som kan fortsætte med at hjemsøge familien længe efter at de velmenende forældre ufrivilligt har overført dem til deres arvinger.


Det er vigtigt at huske, at køb af timeshare aldrig bør ses som en finansiel investering; det man kan sige, er at du investerer i bedre ferier og hvordan du bruger din familietid, men det skal huskes at der næsten ikke er nogen videresalgsværdi for timeshare. Et hurtigt kig på eBay bekræfter dette, da folk har dem noteret fra som lidt som € 1 / $ 1.Manglende salg af timeshare og ferieprodukter fortsætter i hele branchen, og et positivt resultat for Pakka og de andre sagsøgere vil forhåbentlig vise Diamond og de andre virksomheder, der leder feltet i brug af denne skandaløse praksis, at nu er det nok!


Ejer du Timeshare eller point med Diamond Resort eller vil du gerne have mere information vedrørende denne artikel eller nogen anden, så skriv til os og vi vil lede dig i den rigtige retning.


Sammen står vi stærkere!

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon