Aspirantco / Silverpoint Vacations / Keys Concierge /Lodgequest / Signalia Distributions hvem er de?


Aspirantco har kontorer bogstaveligt talt på den anden side af Silverpoints resort The Suites Beverly Hills Hights. De hævder, at de ikke har noget at gøre med Silverpoint, men på Mark Cushways Linkedin-side under Silverpoint- medarbejdere viser det tydeligt, at de er forbundet.

Aspirantcos formål er at kontakte Silverpoints medlemmer ved at bruge data fra Silverpoints egen database og sige at de er de eneste, der kan få dig ud af din Silverpoint-kontrakt. Men for at det kan lade sig gøre, skal du først betale tusindvis af €!

Først tager de dine penge ved at sælge dig en ulovlig timeshare kontrakt, derefter skal du betale dem igen for at komme ud. Lyder som om en "win win" situation for ingen andre end Silverpoint.


Aspirantco blev oprettet den 23/08/17. Dette var omkring samme tidspunkt som Silverpoint lukkede alle deres salgsdæk. Se deres officielle melding vedrørende dette på RDOs hjemmeside under:


https://rdo.org/membership-updates/silverpoint/


Aspirantcos administrator er ingen anden end Hr Carl Alan Jenkins, hvis navn er blevet fremhævet flere gange i vores artikler gennem tiderne, og hvis navn fremgår af adskillige "Investeringspakker" og "virksomhedsandels" kontrakter.


Hr Jenkins var igennem en lang årrække seniorsælger for Mark Cushway hos Silverpoint. Ideen bag disse selskaber var at Silverpoint skulle holde sig væk fra et hvilket som helst salg vedrørende "virksomhedsandele", Keys Concierge og Twin Lakes. Ved at bruge konverteringen af virksomhedsandele og Club Paradiso til Twin Lakes prøver de at få alle salg fjernet fra den spanske jurisdiktion og overført til britisk jurisdiktion.


Formålet med salget af Twin Lakes at som sagt at opnå at få kontrakterne underlagt britisk lov, og på den måde omgå de strenge spanske love og domstole, som allerede nu har besluttet at ​​disse såkaldte "andele" faktisk er timeshare og dermed ulovlige i henhold til de spanske timesharelove. Dette blev til og med anerkendt af Silverpoint og deres advokater i en nylig retssag som blev afholdt på Tenerife, hvor de åbent indrømmede til det indledende retsmøde at "virksomhedsandele" er timeshare. Dommeren tog note og har accepteret det, hvorefter han dømte til fordel for sagsøger og deklarerede dette produkt for ulovligt. Se afgørelsen under:Forbindelserne mellem alle involverede personer er umiskendelige, Franz Marcus Deutsch er administrerende direktør for Keys Concierge og Lodgequest. Derudover har han en lang historie som værende partner med Mark Cushway. Carl Jenkins var i mange år associeret med Mark Cushway og Deutsch.


Sammenhængen mellem alle personerne i Aspirantco og Silverpoint, er for at være ærlig, latterlig. Da Silverpoint meddelte, at de ikke længere ville sælge "timeshare" eller noget andet produkt, dukkede disse andre virksomheder pludselig op, med alle de gamle Silverpoint medarbejdere. Spørgsmålet er, hvem der finansierede opsætningen af ​​virksomhederne?


Et andet selskab som har en tæt forbindelse til Silverpoint er Signalia Distributions SA, der blev omdøbt fra værende Silverpoint Vacation Solutions SA.


Signalia Distributions SA har sat sig til opgave at "hjælpe" Silverpoints medlemmer med at kræve erstatning for ulovligt solgte timeshares og dermed sagsøge sig selv (!) via Claims Solution Group Ltd, tidligere Timeshare Solutions Group Ltd registreret i Aberfeldy i Skotland. Dette blev kendt i september 2016, efter at mange Diamond Resorts ejere blev kontaktet af dem vedrørende deres timeshare ejerskab. På det tidspunkt blev det antaget, at selskabet blev oprettet af gamle sælgere fra Diamond ved hjælp af deres gamle kundelister. Virksomheden blev registreret den 13. juni 2016, og navneændringen fandt sted den 2. februar 2017.


Så hvad handler det her om? Skal den administrerende direktør af Silverpoint, som fra starten af stod bag alle de kontrakter, der nu er blevet dømt ulovlige ved domstolene, nu hjælpe alle ejere, der blev bedt om at købe de ikke-eksisterende "investeringer" for at få deres penge tilbage?


Selv om det er vanskeligt at bevise den direkte og reelle forbindelse, er Silverpoint berømte for hele tiden at have brugt nye virksomheder til at aflede opmærksomheden fra dem selv. Først hed de Tenzel, så hed de Resort Properties, derefter Silverpoint og nu ser vi de nyeste skud på stammen.


Det faktum at Aspirantco sælger et produkt, der er direkte knyttet til Cushway og Deutsch, er skræmmende. Ud over det, fratrådte Cushway som direktør for Lodgequest samtidig med at han lukkede alle salgskontorer på Tenerife. Noget der får mig til at tænke for hvilken grund?


Vi dækkede Lodgequest produktet i en artikel publiceret for mindre en 10 dage siden, vedrørende Excel Overseas Holdings Limited, et firma med base i Dubai. Det interessante ved dette er at produktet markedsføres og sælges af Lodgequest Operations Limited. Se artiklen i linket under:


https://www.timesharehjelpen.com/blog/excel-overseas-lodging-de-nye-virksomhedsandele


I det spanske og britiske virksomhedsregister kan du finde relevant information omkring disse virksomheder. Klik på link under og indtast firmanavn:


http://www.infocif.es/


https://beta.companieshouse.gov.uk/Har du været i kontakt med Aspirantco, Silverpoint Vacations, Keys Concierge, Lodgequest eller Signalia Distributions hører vi gerne fra dig. Skriv til os via formularen på vores kontaktside. Vi vil lede dig i den rigtige retning og hjælpe dig med at finde en løsning.


Sammen står vi stærkere!


Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon