Anfi del Mar - En drøm eller et mareridt

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Anfi del Mar er et af de mest populære timeshareferiesteder i Spanien, men det undskylder dem ikke for at de igennem årtier, har solgt og fortsætter med at sælge ulovlige timesharekontrakter til forbrugere fra hele Europa. Ulovlige handlinger finder som regel tilbage til de ansvarlige, som det netop er tilfældet på Anfi. Dette resort har siden 1992 solgt denne type kontrakter samtidig med at det blev kaldt for et af ​​Europas mest luksuriøse og seriøse timeshare resorts!

Anfi, har ulovligt, solgt tusindvis af timeshare-kontrakter, som har været genstand for adskillige Højest retsafgørelser - noget der koster resortet dyrt. I dette øjeblik står Anfi over for hundredvis, hvis ikke tusindvis af retssager imod dem, uden nogen juridiske muligheder for at slippe uden om.

Fokus på excellence og service, gjorde at feriestedet var et skridt over resten af timeshareresorterne, og det kan vel siges, at Anfi stadig er en af ​​Europas førende, men det retfærdiggør stadig ikke de ulovlige kontrakter og misledende salg.

Grundlæggeren den nu afdøde millionær Hr. Bjørn Lyng havde en mission om at bygge et overlegent resort og stoppede ikke, før han fik det, dog gjorde han det med dine penge, og ikke hans! I den grad fik Hr. Lyng udlevet sin drøm - Et timeshare resort hvor bygningerne er lavet med sten, en hjerteformet ø og importeret caribisk sand til stranden, hvilket hjalp gevaldigt med præsentationen af produktet. I dag er standarden på resortet en brøkdel af hvad det var, og de fantastiske drømme om ejerskab på dette eksklusive resort er langt fra hvad der engang blev forespejlet under salg! 


Da de første grundblokke var lagt, var det en kamp om at få det største afkast muligt, for derefter at bygge mere. Det må siges, at Anfi var Hr. Lyngs hjertebarn, og opførelsen af ​​dette resort gjorde at timeshare på Gran Canaria eksploderede – noget der blev godt modtaget, men desværre grundlagt på uærligt opnåede penge.

Fra 1992 - 1999 gjorde sælgerne, der arbejdede for Anfi, stort set som de ønskede. De inviterede forbrugerne til feriestedet og blev tilbageholdt i timevis, indtil mange endte med at købe. Salgsrepræsentanterne ville sige hvad der skulle til, så længe et salg blev opnået- Timeshare på Anfi blev solgt som varmt brød selvom det var ulovligt.

Da resortet blev opført på de kanariske øer, var det spanske regler som var gældende – noget som man ikke var forberedt på da massesalget var fandt sted, og på samme tid var havde de spanske autoriteter ikke mulighed for at håndtere de mange klager fra forbrugerne om, missolgte produkter fra Anfi og andre resorter, og derfor, i 1998 ændredes den spanske lov og der blev indført en meget trængende lovgivning i form af lov 42/98, som trådte i kraft den 5. januar 1999. Se nedenstående link. Da loven blev sat i kraft, valgte Anfi dog at ignorere den og fortsatte med at mislede og sælge ulovligt timeshare år efter år.

https://www.boe.es/buscar/doc.php?id=BOE-A-1998-28992

Det er svært at forestille sig, at en mand, der konstruerede en milliard € kongerige, ikke vidste præcis, hvad der foregik, eller hvis han vidste det, valgte at ignorere det. Måske tænkte han, ligesom mange succesfulde forretningsmænd, at han kunne få problemerne til at forsvinde med penge, da han sikkert havde et stort juridisk team bag ham. Men ligesom mange andre, der sælger ulovlige produkter, bliver de fanget i sidste ende. 

Anfis hær af advokater og andre professionelle var kun bekymret for en ting, og det var at sikre, at ingen nogensinde fik deres penge tilbage, og de fortsatte derfor med at sælge ulovlige kontrakter. Søgsmål blev ignoreret, forsinket og appelleret ved enhver mulighed, så det var næsten umuligt og meget dyrt at sagsøge Anfi, og derfor gav mange forbrugere bare op.


I januar 2015 ændrede dette sig, da advokatfirmaet Canarian Legal Alliance opnåede en afgørelse mod Anfi del Mar i Højesteret i Madrid efter en 6 år lang kamp igennem det spanske retsvæsen ( Grimsbosagen). Dette blev dækket af national og international presse:

https://www.google.com/url?hl=da&q=https://www.youtube.com/watch?v%3DOf9a5iX3Mmg&source=gmail&ust=1524757885730000&usg=AFQjCNFzYXOvJVGEDMwMKr6bYO4ROPN64Q

Det uundgåelige var sket, Anfi tabte, og så tabte de igen og igen og igen, og tendensen har ikke stoppet siden. Anfi blev og bliver tvunget til at returnere penge til ejere som ligger sag an samt omkostninger og juridiske renter.

Timeshare forbrugere har altid været ofre og har været mål for grådige resorts og dygtige forretningsmænd, men nu får de endelig mulighed for at kræve retfærdighed og kræve deres penge tilbage.


Kan din timesharekontrakt være ulovlig?


Hvis du har underskrevet en timesharekontrakt efter 5. januar 1999 i Spanien, som indeholder et af følgende kriterier er den ulovlig og du er berettiget til at få dine penge tilbagebetalt fuldt ud med renter og omkostninger:


- Flydende uger / point

- Livstidskriterier (eller mere end 50 år)

- Forskudsbetaling de første 14 dage efter signering af kontrakt forlænget til 3 måneder.


Skulle du ønske information eller have spørgsmål, så tvivl ikke med at kontakte os.Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon