Anfi del Mar

Et af Europas største timeshare resorts placeret nær den lille fiskerlandsby Arguingeuin på Gran Canaria med adresse i Barranco de la Verga s/n, 35120 Arguineguin, Gran Canaria.


Anfi-koncernen er den første der begyndte at tilbyde timeshare i Europa. Anfi gruppen blev grundlagt i 1988 af den norske iværksætter Björn Lyng. Idag er Anfi Group et fællesskab ejet af Lopesan og Grupo Santana Cazorla.


Anfi Resorts promovere sig selv med at tilbyde et "hjem hjemmefra" med luksuriøse suiter, som medlemmerne ville føle sig stolte af at kalde deres egne og en førsteklasses service til at matche dette. Et sted hvor du kan slappe af og genoplade batterierne og tilbringe dyrebare ferie med dem, du elsker mest, og hvor du altid bliver budt velkommen "hjem".


Men er det nu også sådan? Adskillige ejere har kontaktet mig og har fortalt at de har store problemer med at få deres ønskede uger. Fleksibiliteten som bliver lovet ved salg er ikke eksisterende og størstedelen som sidder med flydende uger er tvunget at booke hele 10,12 eller 18 måneder i forvejen for overhovedet at sikre sig at næste års ferie bliver en realitet. Derudover bliver de udsat for timelange møder, med eneste hensigt at få flere penge, samtidig med at de er tvunget til at betale en årlig vedligeholdsafgift som stiger kraftigt år for år


I de senere år har der været stigende forbrugerklager om deres salgsmetoder. Herunder: -

- Salg af rettigheder, som aldrig blev bygget.

- Misledende information i forbindelse med køb

- Brud på timeshare loven

- Meget aggressiv salg og trusler om inkasso


Dette har efterladt en ubehagelig smag i forbrugernes mund og ødelægger en tidligere respekteret organisation.

Medlememrne er meget utilfredse af den negative holdning til at hjælpe dem med at sælge eller leje. Desværre er gensalgsmarkedet en by i Rusland og de fleste som gerne vil ud ser ingen anden mulighed en at gå domstolens vej hvor Anfis kontrakter nu ses som en formalitet i Domstolen i San Bartolome de Tirajana på Gran Canaria.

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • Facebook Social Icon