Amador Abogados

Litigios Abogados, den falske familie af advokater.Amador Galeca Abogados er kommet frem med en ny historie. En såkaldt Andrew Cooper, har erklæret sig skyldig i en spansk domstol, for timeshare købt og placeret i Storbritannien!For det første, hvorfor skulle en spansk domstol afgøre en sag, der er uden for sin jurisdiktion?


For det andet har vi i igennem årene nærstuderet denne industri, og vi har ingen kendskab til at en timeshare-virksomhed eller deres direktører for den sags skyld, har erkæret sig skyldige i noget som helst. Tværtimod! De har altid nægtet enhver forseelse, fundet på dårlige undskyldninger og lovlige smuthuller til at vride sig ud af deres problemer. Dog har der været enkelte tilfælde som for eksempel en sag dateret helt tilbage til juli 2009, ved Reading Magistrates Domstolen i Storbritannien, hvor Timesharekongen Gary Leigh (ILG) uventet deklarerede sig skyldig i 11 tilfælde af de alvorlige tiltaler.


http://www.theolivepress.es/spain-news/2009/07/15/timeshare-conman-convicted/


Et andet spørgsmål, der undrer os, er i forbindelse med alle de bankkonti, der bliver brugt. En af dem er Deutsche Bank, i navnet på en såkaldte Prokurator Graham Ingum Gorrin. Spørgsmålet er, hvordan i verden er det muligt at få disse konti åbnet?


Jeg er overbevist om at man i dag er forpligtet til at gøre en form for sikkerhedskontrol. Jeg mener, da jeg skulle åbne en ny bankkonto, var min identifikation og bevis for min bopæl fundamentalt. Er denne virksomhed så godt forberedt, at de har alle de falske dokumenter for at kunne åbne disse konti, eller er det bankerne fejler i deres procedurer?


Grundlæggende regler for ikke at blive snydt.


Som vi har advaret om før, så har du ikke nogen sag/krav, medmindre du selv har instrueret et advokatfirma til at handle på dine vegne. Domstole bruger ikke eksterne agenturer eller virksomheder til at kontakte forbrugere, der måtte have været ofre for bedrageri. Hvis de har brug for at kontakte dig, vil de gøre det via officielle kanaler, ikke via telefon eller email.


Domstole udsteder ikke checks, især ikke fra banker, der ikke længere eksisterer som f.eks. Banesto.


Spanske domstole vil heller ikke beskæftige sig med sager, der ikke bundet af spansk jurisdiktion, så hvis din timeshare blev købt uden for Spanien, har du ikke en sag.


Domstole vil heller ikke udpege nogen virksomhed til at undersøge en manglende check og inddrive pengene fra banken på dine vegne.


Lad dig ikke narre af løfterne om de store beløb, der venter på dig, uanset hvor ægte det ser ud.


Indtil du er 100% sikker på, at det er ægte, skal du ikke betale nogen penge, uanset om det er for prokuratorgebyrer for at indgive sagen, skatter, notargebyrer eller andet til at frigive pengene.
Hvis du er i tvivl og har brug for hjælp til at verificere en virksomhed, der har kontaktet dig med et af disse løfter, kan du kontakte Timesharehjelpen og vi skal lede dig i den rigtige retning.


Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon