2018 hvilken start på året

Vi er kun i slutningen af ​​den første måned af 2018, og hvilken måned!! Hvis det fortsætter på den måde, så går vi i et travlt år i møde. Lad os kigge nærmere på nogle af de vigtigste begivenheder.
Vi starter med to historier, der blev offentliggjort denne uge, den første er en hurtig opdatering på Worldwide Timeshares Unlimited.


I går takkede RCI Insidetimeshare for at rapportere brugen af ​​deres logo. De bekræftede, at det blev brugt ulovligt og deres juridiske afdeling var blevet informeret. I dag, kontrollerede de hjemmesiden, og nu er RDO og Expectations Holidays logoerne fjernet. Dog viser de stadig logoet for Canarian Legal Alliance samt kopier af deres nyheder. CLA er blevet informeret om dette.


Med hensyn til Anfis erklæring som blev sendt til britiske medlemmer og brugen af ​​BBC-programmet "Rip Off Britain", havde vi mulighed for at se programmet for os selv. "Advokaten" i programmet, er en såkaldt Emilio Leyes Catillianos med adresse Calle Duque de la Torre 29, 114, Santa Cruz, Tenerife,


Denne adresse er faktisk til "Oficina del Servicio de Atención Ciudadana", der svarer til borgerrådgivningen.


Denne advokat var en del af Litigious Abogados-opsætningen. Timesharehjelpen modtog bevis for CLA og deres politianmeldelse til Guardia Civil i februar 2017 (se link til CLA website for at se kopi af anmeldelsen):


https://www.canarianlegalalliance.com/fraud-alert/


Desværre var programmet for sent ude. Da programmet blev vist, var hjemmesiden allerede lukket ned og blevet erstattet med andre nye navne. En af disse hjemmesider er Abogados Canarias, med deres ledende advokat, Manuel Cilavoz Varintos . Rip Off Britains forskerhold har meget at lære eller er programmet udelukkende ren underholdning?


Vi venter også på at høre mere om dommen mod Dominic og Stephanie O'Reilly fra EZE Group. Dette skulle ske i denne måned i Birmingham Crown Domstol.


En anden artikel, der blev offentliggjort i denne måned i spanske medier, var omkring den spanske timeshare lov. Dette var på grund af de ekstremt mange henvendelser fra timeshare-ejere, som var blevet kontaktet af forskellige firmaer med angivelse af, at de havde juridiske krav, eller at deres timeshare-selskab var blevet sagsøgt, og de skulle deltage i sagen. Hovedpunktet i artiklen var og er ganske simpel. Medmindre din timeshare blev købt i Spanien, vil du ikke have noget krav. Artiklen påpegede også, at selvom du købte i Spanien, kan din kontrakt være lovlig, og derfor er det ikke 100% sikkert at man har et krav.


Dette var bare nogle af de historier, der blev offentliggjort i denne måned.


Vi slutter af med nyheder fra Canarian Legal Alliance.


Det ser ud til, at de har haft en fantastisk start på året. De har meddelt, at de har modtaget 14 favorable domme mod disse resorts:


Anfi, Silverpoint, Puerto Calma, Palm Oasis og Diamond International.
Disse sager er alle blevet hørt i forskellige domstole over hele Spanien, lige fra første instans, Landsret og Højesteret. Den seneste afgørelse er en Højesterets afgørelse mod Palm Oasis, der gør det samlede tal for afgørelser fra Spaniens højeste domstol til hele 86!!!


Det samlede beløb, der blev tildelt af domstolene i disse tilfælde, er af det svimlende beløb på 267.224,25 €, så jeg er sikker på der er nogle meget glade ex-timeshare-ejere.


Timesharehjelpen vil gerne takke alle dem, der har bidraget til alle artiklerne i denne måned og alle læsere, der har leveret nogle af de oplysninger, der har hjulpet.


Igen, hvis du har spørgsmål om nogen af de artikler, der er offentliggjort eller har brug for hjælp til at bestemme, om det firma, du måske tænker på at gøre forretninger med, er legitimt, så kontakt Timesharehjelpen, og vi vil pege dig i den rigtige retning.
Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
©

© 2013 Timesharehjelpen.com 

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon